Всеизвестно е, че знанието е ключът към саморазвитието. Въпреки това, след дипломирането си човек обикновено има много по-малко време за учене и по-лошото – може да не изпитва нужда от допълнително разширяване на познанията си. Защо този подход е грешен и как да намерим време за саморазвитие?

Знам, че нищо не знам

Знанията са информация или умения, които придобивате чрез опит или образование. Много хора придобиват знания през целия си живот, но не всеки е готов да се развива. Някои хора имат постоянна нужда от разширяване на знанията си, така че хората продължават образованието си след завършване на официално образование. Статистически, такива хора по-често постигат успех в живота, също така се възприемат като интелигентни, интересни или авторитетни фигури в дадена област.

Ученето е незаменим инструмент, който поддържа ума пъргав и гъвкав до старост. Често се твърди, че постоянното обучение е необходимо както в личен, така и в професионален план, тъй като това предоставя възможност за по-добро разбиране на проблемите и справяне с предизвикателствата в живота. Ученето също така помага за придобиване на умения за критично мислене. Следователно саморазвитието е единственият начин за справяне с постоянните промени в живота, за да бъде възможно постигането на постоянният развой с лекота.


Колкото повече знаете, толкова повече можете

Ученето е непрекъснат процес, който води до придобиване на компетенции, знания и умения с цел развитие на бъдещи възможности. За щастие, в днешно време знанията вече не са трудни за придобиване, защото в интернет се предлагат на една ръка разстояние.

Хората, които постоянно придобиват знания, имат възможност да ги превърнат в полезни умения, защото не се колебаят да открият различни и взискателни възможности за развитие – личен живот, професионален живот, хобита. Именно интелектуалното развитие помага да се наблюдава света и да се правят правилни изводи, да се оценят явленията, с които се сблъскваме, и да се прилагат знанията в ежедневието.


Платформи за обучение

Платформите за обучение представляват места, където можете да намерите курсове, уебинари или уроци, които да усвоявате в уюта на собствения си дом. Единствените необходими ресурси са цифрови носители като лаптоп, мобилен телефон или карта, както и интернет и акаунт в цифровата платформа. Диапазонът и обхватът на платформите за обучение допринасят за разширяване на кръгозора на много хора, включително тези, които не могат да разчитат на достъп до курсове в класната стая.

Онлайн платформата предлага уникални възможности за хора, които иначе биха имали ограничен достъп до образование поради натоварения си график. Предимството на онлайн обучението е, че то е лесно достъпно, бюджетно, лесно се напасва откъм време, персонализирано, гъвкаво и най-важното – отговаря на изискванията за социално дистанциране, които са изключително важни по време на пандемия.

В отговор на нарастващите изисквания, през 2020 година много институции и предприятия стартираха възможности за електронно обучение. Уебинари, онлайн курсове, подкастове, интернет конференции и други са само част от онлайн класовете на живо.

Уебинар Universe – обучение по интернет

Платформата за обучение Уебинар Universe си постави за цел да предостави висококачествени учебни видеоклипове, достъпни за всички, на ниво, което отговаря на притежаваните интереси и знания. Всеки, който се интересува от саморазвитие, може да стане клиент на Уебинара Universe. Курсовете, които платформата предлага, обхващат области на знание като: интернет маркетинг, инвестиране в криптовалути, начини за стартиране на бизнес в Интернет, програмиране, инвестиции в ценни книжа и валута, работа с графични програми или планиране на домашен бюджет. 

Своята ниша на образователната платформа Уебинар Universe ще открият както начинаещи, така и хора с богат опит. Начинаещите със сигурност ще се интересуват от изучаване на основите, докато професионалистите ще имат възможност за достъп до уебинари за експерти – новини от света на бизнеса, анализи, курсове за специалисти в различни области.

Уебсайтът на Уебинар Universe съдържа много материали от различен тип, достъпни след влизане в сайта. По този начин се пестят време и пари – като закупите пакет от готови уебинари за обучение в различни области, от инвестиране в криптовалути до създаване на ефективни маркетингови кампании във Facebook. 

Учебните курсове на Уебинар Universe представляват чудесно място за започване на учебния процес относно заработването на пари онлайн. Работа онлайн, инвестиране в криптовалути, управление на собствен бизнес – това са само няколко начина за правене на конкретни пари онлайн. Уебинарите, подготвени от специалисти, са чудесно въведение за хора, които искат да напуснат работата си и да започнат да изграждат собствен бизнес. Заслужава да се отбележи, че платформата Уебинар Universe е създадена от експерти. Всеки подготвен материал се контролира от лице, отговорно за качеството, коректността и съществената стойност на курсовете за обучение, както и адаптирането на нивото спрямо учениците. По този начин както начинаещите, така и по-напредналите могат да намерят интересни материали. 

Уебинар Universe  – онлайн обучение?

На Уебинара Universe можете да се закупи директен достъп до определени уебинари, като разработката на всяка тема се предлага в три варианта – основен, напреднал и професионален. Уебинарът представлява дидактическа сесия на живо, която предлага голямо разнообразие от теми. Различните видове уебинари могат да отговорят на въпроси, зададени от предишни участници в програмата. Всеки уебинар се фокусира задълбочено върху конкретна тема, но е разделен на определени глави, които обхващат дадена част от знанията.

Благодарение на предоставянето на знания под формата на уебинари, в обучението може да участва голям брой хора, без излишни формалности и необходимост от регистрация. Това дава предимство онлайн платформата Уебинар Universe над обикновените курсове, защото типичният онлайн курс е отворен само за затворена група, която се регистрира предварително. Също така онлайн курсовете са по-скъпи.

Продължителността на уебинара е средно 75 минути, въпреки че има както по-кратки, така и определено по-дълги уебинари. По време на уебинара специалист от Уебинарът Universe предоставя подготвеното съдържание и поддържа сесията отворена за въпроси и отговори в края.

За получаването на достъп до уебсайта, трябва да се въведат потребителското име и паролата, които се намират на индивидуалната карта за достъп.  Картата с кода може да се поръча директно на уебсайта на Уебинара Universe или от сервизни партньори и ще бъде изпратен на клиента по традиционната поща, с наложен платеж, в специално подсигурена пратка. Картата може да бъде получена само след потвърждение на самоличността и извършване на плащането за покупката на продукта.

Онлайн обучение – Защо си заслужава?

Желанието за учене отваря няколко врати, които могат да доведат до професионално развитие. В днешно време работодателите търсят допълнителни или уникални умения, знания и практически умения за учене от страна на кандидата. Това означава готовността на индивида да учи и да се развива. Също така хората, които искат да започнат собствен бизнес или желаят да сменят бранша, трябва да направят опит да се възползват от такива възможности, които Уебинарът Universe предлага, да за подобрят уменията си. Нещо повече – тези знания са достъпни за всеки, нужно е единствено устройство с интернет връзка.

Уебинарът Universe гарантира сигурен път, който може да Ви помогне да бъдете по-добри в това, което правите, като това от своя страна може да доведе до по-нататъшно развитие. Уменията, предлагани от платформата, предоставят лично удовлетворение, дават повече опит при придобиване на прехвърляеми умения, което води до по-бързо повишение, както и гарантира удовлетворение от работата и личния живот. Всичко това в крайна сметка води до развитие – професионално или индивидуално.

Платформата Уебинар Universe е изключително интересен вариант за всеки, който поне веднъж в живота си е мислил да започне да инвестира в себе си. Платформата предлага големи възможности за обучение на бъдещи специалисти в различни области. Ето защо си струва да се запознаете с офертата на уебинарите на Уебинар Universe, макар и само от любопитство, за да видите какво може да предложи този уебсайт.


4 Comments

Veselin · 19 November 2022 at 20:33

Kakvo da pravq

  Webinar Universe · 20 December 2022 at 14:37

  Good morning,

  Dear user, in this case, please contact us by e-mail – [email protected] or by phone – +44 1215122132.

  Regards

  YURI · 6 March 2023 at 11:43

  Imam nuvda ot konsultant ili da go opylnomo]q

   Webinar Universe · 13 March 2023 at 15:13

   Good morning,

   Dear user, we will be happy to help you and answer all your questions. Write us an e-mail – [email protected] – or call us – +44 1215122132. We will answer all your questions.

   Regards

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *