Nu de astăzi se știe, că cunoștiințele sunt cheia auto-dezvoltării. Însă după terminarea școlii, omul de obicei are cu mult mai puțin timp pentru învățare, iar cel mai rău – este posibil să nu simtă necesitatea lărgirii propriilor cunoștiințe din viitor. De ce o asemenea abordare este greșită și cum să ne găsim în viața timp pentru auto-dezvoltare?

Știu că nu știu nimic

Cunoștiințele sunt informații sau abilități, pe care le dobândiți mulțumită experienței sau a educației. Multe persoane dobândesc cunoștiințe din clipa nașterii până în cea a morții, însă nu oricine are dorința de a se auto-dezvolta. Unii au necesitatea continuă de a-și lărgi propriile cunoștiințe, de aceea continuă cu învățarea după terminarea educației formale. Statistic, asemenea persoane obțin mai frecvent succesul în viață, sunt de asemenea percepute ca persoane inteligente, care se interesează sau fiind o autoritate în domeniile date.

Învățarea este un instrument necesar, care face ca mintea să fie eficientă și elastică până la adânci bătrâneți. Deseori se spune, că învățarea continuă este obligatorie atât în cariera personală, cât și profesională, pentru că permite să înțelegem mai bine problemele și să ne descurcăm cu provocările din viață. Învățarea ajută de asemenea în dobândirea abilităților critice gândirii. Auto-dezvoltarea așadar este singurul mod pentru a ne descurca cu schimbările continue din viață, pentru a putea cu ușurință să mergem în față.


Știi mai multe – cunoști mai multe

Învățarea este procesul continuu, care duce la dobândirea competențelor, cunoștiințelor și abilităților în scopul dezvoltării viitoarelor posibilități. Din fericire, în vremurile actuale cunoștiințele nu sunt greu de dobândit, pentru că pe Internet poate fi disponibilă la o întindere de mână.

Persoanele care dobândesc mereu cunoștiințe, au ocazia să le transforme în abilități utile, pentru că nu ezită să descopere opțiuni diferite și necesare dezvoltării – vieții personale, profesionale și pasiunilor. Dezvoltarea intelectuală permite observarea lumii și extragerea concluziilor corecte, evaluarea fenomenului, cu care se întâlnesc și utilizarea cunoștiințelor în viața zilnică.


Platforma de școlarizare

Platformele de școlarizare sunt locul în care se pot găsi cursuri, webinarii sau lecții, pentru învățarea în confortul propriei locuințe. Singurele resurse necesarea sunt dispozitivele digitale, precum laptopul, telefonul mobil sau cardul, Internetul și contul de pe platforma digitală. Gama și rețeaua platformelor digitale influențează lărgirea orizonturilor multor persoane, de asemenea și celor care nu se pot baza pe accesul la cursurile staționare.

Platforma virtuală oferă posibilități unice pentru persoanele, care în alte cazuri ar avea acces limitat la educație din cauza orarului încărcat. Avantajul învățării online, este că este ușor disponibilă, acceptabilă pentru buget, confortabilă din punctul de vedere al timpului, personalizată, elastică, dar înainte de toate – îndeplinește necesitățile referitoare la distanța socială, deosebit de importantă pe timp de pandemie.

Ca răspuns pentru cererile crescătoare a multor instituții sau întreprinderi, a fost activată opțiunea e-learning-ului în anul 2020 Webinar, cursuri online, podcast-uri, conferințe virtuale ș.a.m.d., fiind doar câteva din modurile de lecții online în direct.

Webinar Universe – învățare pe Internet

Platforma de școlarizări Webinar Universe și-a propus ca scop distribuirea șolarizărilor cu materiale video de calitate înaltă, disponibile pentru oricine în nivelul corespunzător intereselor și a cunoștiințelor deja avute. Clientul Webinar Universe poate deveni orice persoană interesată de auto-dezvoltare. Cursurile oferite de platformă acoperă asemenea domenii de cunoștiințe, precum: marketingul virtual, investițiile în criptovalute, modurile pentru pornirea unei afaceri pe internet, programare, investiții în valori imobiliare sau pe forex, utilizarea programelor grafice sau plănuirea bugetului casei. 

Propria nișă pe platforma educațională Webinar Universe și-o găsesc atât persoanele începătoare, cât și cele cu o experiență mare. Primele, cu siguranță sunt interesate de învățarea elementelor de bază, în schimb profesionaliștii vor avea posibilitatea accesului la webinarii pentru experți – actualități din lumea afacerilor, analizelor și cursurilor pentru specialiști din diferite domenii.

Pagina Webinar Universe conține multe materiale de diferite tipuri, disponibile după logarea în service. În acest mod poate fi economisit timp și bai, cumpărând pachetul cu webinarii de școlarizare pregătite în diferite domenii, de la investiții în criptovalute la crearea companiilor eficiente de marketing pe Facebook. 

Școlarizările Webinar Universe sul locul ideal pentru începrea învățării de a câștiga pe Internet. Munca online, investițiile în criptovalute, conducerea propriei afaceri – sunt doar câteva din modurile de câștig concret al banilor pe internet. Webinarile pregătite de specialiști, se mândresc de opinia conducerii minunate pentru persoanele, care și-ar dori să renunțe la slujbă și să se ocupe de construirea propriei afaceri. Mrită să sublinim că platforma Webinar Universe a fost creată de experți. Asupra fiecărui material pregătit, se află persoana responsabilă de calitatea sa, corectitudinea și valoarea educațională a școlarizărilor conduse, dar și de adaptarea nivelului pentru cursanți. În acest mod atât începătorii, cât și persoanele mult mai avansate, pot găsi materiale interesante pentru ele. 


Webinar Universe – învățare online?

Pe Webinar Universe ne putem concentra direct accesul către anumite webinarii, iar lucarea fiecărui subiect este disponibilă în trei variante – de bază, avansat și profesional. Webinarul este o sesiune didactică în direct, care oferă o gamă largă de subiecte diferite. Diferite tipuri de webinarii pot conține răspunsurile la întrebările, pe care le-au pus participanții anteriori ai programului. Fiecare webinar se concentrează profund pe un anumit subiect, însă se împarte în anumite capitole, care ocupă o anumită porție de cunoștiințe.

Mulțumită transmiterii cunoștiințelor sub forma webinarelor, un număr enorm de persoane poate participa la învățarea fără formalități obligatorii și necesitatea înregistrării. Acest lucru oferă avantaj platforma online Webinar Universe în vața cursurilor obișnuite, pentru că un curs obișnuit online este deschis doar pentru un grup închis, care este înregistrat inițial. Cursurile online sunt de asemenea mai scumpe.

Perioada de durată a webinarului este în medie de 75 de minute, deși se întâmplă să fie webinarii mai scurte, cât și considerabil mai lungi. În perioada webinarului, specialistul Webinar Universe furnizează conținutul pregătit și menține sesiunea deschisă pe sesiunea întrebărilor și răspunsurilor la sfârșit.

Pentru a obține accesul la serviciu, trebuie să introduceți loginul și parola aflate pe cardul de acces individual.  Cardul cu codul poate fi comandat direct pe pagina Webinar Universe la partenerii serviciului și va fi expediat către client prin poșta tradițională, la primire, într-un pachet special asigurat. Poate fi primit numai după verificarea identității și efectuării plății pentru cumpărarea produsului.

Învățarea online – De ce merită?

Dorința învățării deschide câteva zile, care pot duce la dezvoltarea profesională. Angajatorii din vremurile de astăzi caută abilități suplimentare sau unice, cunoștiințe și abilități practice de învățare ale candidatului. Se întâmplă așa, deoarece înseamnă dorința de a învăța și dezvoltare a individului. De asemenea, persoanele care își doresc crearea propriei firme sau să schimbe branșa, ar trebui să încerce să profite de posibilitățile precum cele, pe care le propune Webinar Universe, pentru a-și îmbunătăți propriile abilități. Mai mult, aceste cunoștiințe sunt disponibile pentru oricine, fiind suficient un dispozitiv cu acces la internet.

Webinar Universe asigură o cale sigură, care poate ajuta să fim mai buni în ceea ce facem, ceea ce poate duce la dezvoltarea din viitor. Abilitățile oferite de platformă, asigură satisfacția personală, oferă experiențe mai mari în dobândirea abilităților trasferabile, ceea ce duce la o promovare mai rapidă, la asigurarea satisfacției de muncă și a vieții personale. Totul în final rezultă cu dezvoltarea – profesională sau individuală.

Platformă Webinar Universe este o opțiune deosebit de interesantă pentru oricien, care măcar o dată în viață s-a gândit să înceapă investirea în sine. Platforma oferă posibilități mari în domeniul educației viitorilor specialiști din diferite domenii. Merită așadar să cunoaște măcar pe scurt oferta webinariilor Webinar Universe, chiar și din curiozitate, pentru a ne convinge ce poate oferi acest serviciu.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *