Régóta köztudott, hogy a tudás az önfejlesztés kulcsa. Az érettségi után azonban az embernek általában sokkal kevesebb ideje van a tanulásra, és ami még rosszabb – előfordulhat, hogy nem érzi szükségesnek, hogy tovább bővítse a tudását. Miért téves az ilyen hozzáállás, és hogyan találjunk időt az önfejlesztésre a felnőtt életben?


Tudom, hogy semmit sem tudok

A tudás olyan információ vagy készség, amelyet tapasztalat vagy oktatás révén szerzel. Sokan a születés pillanatától egészen a halálig szereznek tudást, de nem mindenkiben benne van a hajlandóság, hogy fejlessze önmagát. Egyeseknek állandó igényük van az ismereteik bővítésére, ezért az emberek a formális oktatás befejezése után folytatják tanulmányaikat. Statisztikailag, az ilyen emberek nagyobb valószínűséggel lesznek sikeresek az életben, valamint mások intelligens, érdekes és az adott területen tekintélyes személyeknek fogják őket tartani.

A tanulás nélkülözhetetlen eszköz, amely lehetővé teszi, hogy az elme működőképesnek és rugalmasnak maradjon egészen késői időskorig. Gyakran lehet hallani, hogy a folyamatos tanulás szükséges mind magán, mind szakmai karrierben, mivel lehetővé teszi a problémák jobb megértését és az életben felmerülő kihívásokkal való szembesülést. A tanulás segít a kritikus gondolkodás készségének elsajátításában is. Az önfejlesztés tehát az egyetlen módja annak, hogy megbirkózzunk az életben állandóan végbemenő változásokkal, hogy könnyedén haladhassunk előre.

Többet tudsz – többre vagy képes

A tanulás állandó folyamat, amely a kompetenciák, ismeretek és készségek megszerzéséhez vezet a jövőbeli lehetőségek fejlesztése érdekében. Szerencsére manapság már nem nehéz megszerezni a tudást, mert az interneten kéznyújtásnyira elérhető.

A tudást folyamatosan bővítő embereknek lehetőségük van hasznos készségekké alakítani azt, mert nem haboznak felfedezni a különböző igényes lehetőségeket a magán, a szakmai élet, a hobbik fejlesztésére. A szellemi fejlődés segít a világ megfigyelésében és a helyes következtetések levonásában, az általunk tapasztalt jelenségek értékelésében és a tudás alkalmazásában mindennapi életben.

Webinar universe  képzőfelület


Képzőfelületek

Képzőfelületek olyan helyek, ahol az otthonunk kényelmében elvégezhető tanfolyamokat, webináriumokat vagy leckéket találunk. Az egyetlen szükséges erőforrás a digitális eszközök, például laptop, mobiltelefon vagy kártya, valamint az internet és a digitális felületen létrehozott fiók. A képzőfelületek választéka és témakörei számos ember látókörének szélesítéséhez járul hozzá, beleértve azokat is, akik nem számíthatnak az helyhez kötött tanfolyamokhoz való hozzáférésre.

Az online felület egyedülálló lehetőségeket kínál azoknak az embereknek, akiknek különben korlátozott hozzáférésük lett volna az oktatáshoz, a sok elfoglaltságuk miatt. Az online tanulás előnye az, hogy könnyen hozzáférhető, költségkímélő, idő szempontjából barátságos, személyre szabott, rugalmas, és ami a legfontosabb – megfelel a járvány idején rendkívül fontos társadalmi távolságtartási követelményeknek.

A növekvő követelményekre válaszul 2020-ban számos intézmény vagy vállalkozás elindított e-tanulási lehetőségeket. A webináriumok, online tanfolyamok, podcastok, internetes konferenciák stb. csak néhány módszer az élőben zajló online órák megtartására.

Webinar universe – internetes tanulás

Webinar universe képzőfelület azt a célt tűzte ki maga elé, hogy mindenki számára hozzáférhető, magas színvonalú képzési videóanyagokat fog biztosítani az érdeklődési köröknek és a már meglévő tudásnak megfelelő szinten. Minden önfejlesztés iránt érdeklődő személy válhat a Universe webinárium ügyfélévé. A felület által kínált tanfolyamok olyan tudásterületeket érintenek, mint az internetes marketing, a kriptovalutákba való befektetés, módszerek az internetes vállalkozás elindítására, a programozás, az értékpapírokba történő befektetés és a forexezés, a grafikus programok kezelése vagy az otthoni költségvetés tervezése. 

A résüket a Webinar universe felület a kezdők és a nagy tapasztalattal rendelkezők egyaránt megtalálják. Előbbieket minden bizonnyal érdekelni fogja az alapok elsajátítása, míg a profiknak lehetőségük lesz hozzáférni a szakértőknek szóló webináriumokhoz – az üzleti világból érkező hírekhez, elemzésekhez, a különböző területek szakembereinek szóló képzésekhez.

A Webinar universe weboldalon számos különféle anyag található, amelyek a webhelyre való bejelentkezés után érhetők el. Így megtakarítható az idő és a pénz, ha valaki megvásárol egy kész képzési webinárium-csomagot különböző témákról, a kriptovalutákba való befektetéstől kezdve, egészen a hatékony Facebook marketingkampányok létrehozásáig. 

Webinar Universe képzések remek hely arra, hogy az ember elkezdjen tanulni online pénzt keresni. Az online munka, a kriptovalutákba való befektetés, a saját vállalkozás működtetése – ez csak néhány módszer a rendes összegek interneten keresztüli keresésére. A szakértők által készített webináriumok olyan véleménnyel büszkélkedhetnek, hogy nagyszerű bevezetőt képeznek azon emberek számára, akik ott szeretnék hagyni az állásukat és elkezdeni saját vállalkozásuk építését. Érdemes hangsúlyozni, hogy a Webinar Universe felületet szakértők hozták létre. Minden anyag létrehozását egy személy felügyeli, aki felelős a tartott képzések minőségéért, helyességéért és érdemi értékéért, valamint a résztvevők szintjéhez való igazításáért. Ezáltal a kezdők és a haladók egyaránt megtalálhatják a számukra érdekes anyagokat. 

Webinar universe  vélemények


Webinar universe – online tanulás?

A Webinar Universe közvetlen hozzáférést lehet venni az adott webináriumokhoz, az összes téma feldolgozása pedig három változatban érhető el – alap, haladó és professzionális szinten. A webinárium egy élő didaktikus ülés, amely széles témaválasztékot kínál. A különböző típusú webináriumok válaszokat tartalmazhatnak a program korábbi résztvevői által feltett kérdésekre. Minden webinárium egy konkrét témára mélyrehatóan összpontosít, azonban kisebb fejezetekre oszlik, amelyek egy bizonyos tudásadagot fednek le.

A webináriumok formájában történő tudásnyújtásnak köszönhetően számos ember vehet részt a tanulásban felesleges formalitások és regisztráció nélkül. Ez előnyt jelent a Universe webinárium online felületnek a sima tanfolyamokhoz képest, mivel egy tipikus online tanfolyam csupán egy zárt csoport számára van nyitva, amely tagjai előzetesen beiratkoztak. Az online tanfolyamok drágábbak is.

A webinárium időtartama átlagosan 75 perc, bár előfordulnak rövidebb és jóval hosszabb webináriumok is. A webinárium során egy szakértő a Universe webinárium előadja az elkészített tartalmakat, a végén pedig vezeti a nyílt ülést a kérdésekkel és válaszokkal.

A webhelyhez való hozzáféréshez be kell írni a bejelentkezési nevet és a jelszót, amelyek az egyéni belépőkártyán találhatóak.  A kóddal ellátott kártyát közvetlenül a Universe webinárium weboldalán vagy a webhely partnereitől lehet megrendelni, majd hagyományos postai úton, utánvéttel, speciálisan biztosított csomagban kerül kiküldésre az ügyfélnek. Kizárólag a személyazonosság megerősítése és a termék megvásárlásáért járó díj kifizetése után lehet átvenni.

Online tanulás – Miért érdemes?

A tanulási akarat megnyit előttünk néhány ajtót, amelyek szakmai fejlődéshez vezethetnek. A munkaadók manapság extra vagy egyedi készségeket, ismereteket és gyakorlati tanulási képességeket keresnek a jelölt személyében. Ez azért van, mert ez jelzi az egyén tanulási és fejlődési hajlandóságát. Emellett azoknak, akik saját vállalkozást szeretnének elindítani vagy iparágat váltani, meg kell próbálniuk kihasználni az olyan lehetőségeket, mint például a Universe webinárium által kínáltak, hogy fejlesszék a képességeiket. Ráadásul ez a tudás mindenki számára elérhető, mindössze egy internetkapcsolattal rendelkező eszközre van szükség.

Webinar universe bevált utat biztosít, amely segíthet, hogy az ember jobb legyen abban, amit csinál, az pedig további fejlődéshez vezethet. A felület által kínált készségek biztosítják a személyes elégedettséget, több tapasztalatot adnak az átvihető készségek elsajátításában, ami gyorsabb előléptetéshez vezet, és biztosítja a munkával és a magánélettel való elégedettséget. Mindez végül fejlődést eredményez – szakmait és személyeset.

Webinar universe felület rendkívül érdekes lehetőség mindazok számára, akik legalább egyszer életükben elgondolkoztak azon, hogy elkezdenének befektetni önmagukba. A felület óriási lehetőségeket kínál a különböző területek jövőbeli szakembereinek oktatására. Érdemes tehát legalább felszínesen megismerkedni a Universe webinárium webináriumok kínálatával, legalább kíváncsiságból, hogy meggyőződjünk, mit kínál ez a webhely.

Universe webinárium felület

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *