Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι η γνώση είναι το κλειδί για την αυτο-ανάπτυξη. Ωστόσο, μετά την αποφοίτησή του, ένα άτομο έχει συνήθως πολύ λιγότερο χρόνο για να σπουδάσει, και το χειρότερο – μπορεί να μην αισθάνεται την ανάγκη να επεκτείνει περαιτέρω τις γνώσεις του. Γιατί είναι λάθος αυτή η προσέγγιση και πώς να βρείτε χρόνο για αυτο-ανάπτυξη στην ενήλικη ζωή;

Ξέρω ότι δεν ξέρω τίποτα

Η γνώση είναι πληροφορίες ή δεξιότητες που αποκτάμε μέσω της εμπειρίας ή της εκπαίδευσης. Πολλοί άνθρωποι αποκτούν γνώση από τη γέννησή τους μέχρι το θάνατο, αλλά δεν είναι όλοι πρόθυμοι να εξελιχθούν. Μερικοί άνθρωποι έχουν μια συνεχή ανάγκη να διευρύνουν τις γνώσεις τους, γι’ αυτό οι άνθρωποι συνεχίζουν την εκπαίδευσή τους μετά την ολοκλήρωση της επίσημης εκπαίδευσης. Στατιστικά, τέτοιοι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να είναι επιτυχημένοι στη ζωή τους, θεωρούνται επίσης έξυπνοι, ενδιαφέροντες και αυθεντίες.
Η μάθηση είναι ένα απαραίτητο εργαλείο που κρατά το μυαλό ευκίνητο και ευέλικτο μέχρι τα βαθιά γεράματα. Λέγεται συχνά ότι η συνεχής μάθηση είναι απαραίτητη τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σταδιοδρομία καθώς σας επιτρέπει να κατανοείτε καλύτερα τα προβλήματα και να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις στη ζωή σας. Η μάθηση σας βοηθά επίσης να αποκτήσετε δεξιότητες κριτικής σκέψης. Η αυτοανάπτυξη, λοιπόν, είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε τις συνεχείς αλλαγές στη ζωή για να μπορούμε να προχωρήσουμε εύκολα μπροστά.

Όσο περισσότερα μαθαίνεις – τόσο περισσότερα ξέρεις

Η μάθηση είναι μια συνεχής διαδικασία που οδηγεί στην απόκτηση ικανοτήτων, γνώσεων και δεξιοτήτων για την ανάπτυξη μελλοντικών ευκαιριών. Ευτυχώς, στις μέρες μας δεν είναι δύσκολο να αποκτήσεις τη γνώση γιατί στο Διαδίκτυο μπορεί να είναι στα χέρια σου.
Οι άνθρωποι που αποκτούν συνεχώς γνώση έχουν την ευκαιρία να τη μετατρέψουν σε χρήσιμες δεξιότητες, γιατί δεν διστάζουν να ανακαλύψουν διάφορες και απαιτητικές επιλογές ανάπτυξης – προσωπική ζωή, επαγγελματική ζωή, χόμπι. Είναι η πνευματική ανάπτυξη που βοηθά στην παρατήρηση του κόσμου και στην εξαγωγή σωστών συμπερασμάτων, στην αξιολόγηση των φαινομένων που συναντάμε και στην εφαρμογή της γνώσης στην καθημερινή ζωή.

Webinar Universal εκπαιδευτική πλατφόρμα


Πλατφόρμες εκπαίδευσης

Οι πλατφόρμες εκπαίδευσης είναι μέρη όπου μπορείτε να βρείτε μαθήματα, διαδικτυακά σεμινάρια ή μαθήματα για να μάθετε στην άνεση του σπιτιού σας. Οι μόνοι πόροι που χρειάζονται είναι ψηφιακά μέσα όπως φορητός υπολογιστής, κινητό τηλέφωνο ή κάρτα Διαδίκτυου και λογαριασμός στην ψηφιακή πλατφόρμα. Ο σκοπός και το εύρος των πλατφορμών κατάρτισης συμβάλλουν στη διεύρυνση των οριζόντων πολλών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν μπορούν να βασιστούν στην πρόσβαση στα μαθήματα στην τάξη.
Η διαδικτυακή πλατφόρμα προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για άτομα που διαφορετικά θα είχαν περιορισμένη πρόσβαση στην εκπαίδευση λόγω του πολυάσχολου προγράμματός τους. Το πλεονέκτημα της διαδικτυακής μάθησης είναι ότι είναι εύκολα προσβάσιμο, φιλικό προς τον προϋπολογισμό, έγκαιρο, εξατομικευμένο, ευέλικτο και το σημαντικότερο, πληροί τις απαιτήσεις κοινωνικής απόστασης που είναι εξαιρετικά σημαντικές σε περιόδους πανδημίας.

Ως απάντηση στις αυξανόμενες απαιτήσεις, πολλά ιδρύματα ή επιχειρήσεις έχουν ξεκινήσει επιλογές ηλεκτρονικής μάθησης το 2020. Διαδικτυακά σεμινάρια, διαδικτυακά μαθήματα, podcast, διασκέψεις στο Διαδίκτυο κ.λπ. είναι μερικά μόνο από τα ζωντανά διαδικτυακά μαθήματα.

Webinar Universe – online μάθηση

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα Webinar Universe έχει θέσει ως στόχο την παροχή εκπαιδευτικών βίντεο υψηλής ποιότητας, διαθέσιμα σε όλους, σε επίπεδο αντίστοιχο με τα ενδιαφέροντα και τις γνώσεις που ήδη κατέχει. Όποιος ενδιαφέρεται για αυτο-ανάπτυξη μπορεί να γίνει πελάτης του Webinar Universe. Τα μαθήματα που διατίθενται στην πλατφόρμα καλύπτουν τομείς γνώσεων όπως: διαδικτυακό μάρκετινγκ, επένδυση σε κρυπτονομίσματα, τρόπους έναρξης μιας επιχείρησης στο Διαδίκτυο, προγραμματισμός, επενδύσεις σε χρεόγραφα και forex, λειτουργία προγραμμάτων γραφικών ή σχεδιασμός οικιακού προϋπολογισμού.
Τόσο οι αρχάριοι όσο και εκείνοι με μεγάλη εμπειρία θα βρουν μαθήματα για τον εαυτό τους στην διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα Webinar Universe. Οι αρχάριοι σίγουρα θα ενδιαφέρονται να μάθουν τα βασικά, ενώ οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση σε διαδικτυακά σεμινάρια για ειδικούς – νέα από τον κόσμο των επιχειρήσεων, αναλύσεις, μαθήματα για ειδικούς σε διάφορους τομείς.
Ο ιστότοπος του Webinar Universe περιέχει πολλά υλικά διαφόρων τύπων, διαθέσιμα μετά τη σύνδεση στον ιστότοπο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα αγοράζοντας ένα πακέτο έτοιμων εκπαιδευτικών διαδικτυακών σεμιναρίων σε διάφορους τομείς, από την επένδυση σε κρυπτονομίσματα έως τη δημιουργία αποτελεσματικών καμπανιών μάρκετινγκ στο Facebook.

Η εκπαίδευση στο Webinar Universe είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε να μαθαίνετε να κερδίζετε χρήματα στο διαδίκτυο. Εργασία στο διαδίκτυο, επένδυση σε κρυπτονομίσματα, λειτουργία της δικής σας επιχείρησης – αυτοί είναι μόνο μερικοί τρόποι για να κερδίσετε συγκεκριμένα μετρητά στο διαδίκτυο. Τα διαδικτυακά σεμινάρια που προετοιμάζονται από ειδικούς φημίζονται για την άποψη ότι αποτελούν εξαιρετική εισαγωγή για άτομα που θα ήθελαν να αφήσουν τη δουλειά τους και να ξεκινήσουν να χτίζουν τη δική τους επιχείρηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα Webinar Universe δημιουργήθηκε από ειδικούς. Κάθε προετοιμασμένο υλικό εποπτεύεται από άτομο υπεύθυνο για την ποιότητα, την ορθότητα και την ουσιαστική αξία των μαθημάτων κατάρτισης και την προσαρμογή του επιπέδου στους μαθητές. Με αυτόν τον τρόπο, τόσο οι αρχάριοι όσο και οι πιο προχωρημένοι μπορούν να βρουν υλικά που θα τους ήταν ενδιαφέρον.

Webinar Universe απόψεις

Webinar Universe – oline μάθηση?

Στο Webinar Universe, μπορείτε να αγοράσετε άμεση πρόσβαση σε συγκεκριμένα διαδικτυακά σεμινάρια και η ανάπτυξη κάθε θέματος είναι διαθέσιμη σε τρεις παραλλαγές – βασική, προχωρημένη και επαγγελματική.

Ένα διαδικτυακό σεμινάριο είναι μια ζωντανή διδακτική συνεδρία που προσφέρει μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Οι διάφοροι τύποι διαδικτυακών σεμιναρίων μπορεί να περιέχουν απαντήσεις σε ερωτήσεις που είχαν τεθεί από προηγούμενους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα. Κάθε διαδικτυακό σεμινάριο εστιάζει έντονα σε ένα συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο, χωρίζεται σε συγκεκριμένα κεφάλαια, καλύπτοντας ένα δεδομένο μέρος της γνώσης.
Χάρη στη μεταφορά γνώσης με τη μορφή διαδικτυακών σεμιναρίων, ένας μεγάλος αριθμός ατόμων μπορεί να λάβει μέρος στη μάθηση χωρίς περιττές διατυπώσεις και την ανάγκη εγγραφής. Αυτό δίνει στην διαδικτυακή πλατφόρμα Webinar Universe ένα πλεονέκτημα έναντι των κανονικών μαθημάτων, καθώς το τυπικό διαδικτυακό μάθημα είναι ανοιχτό μόνο σε κλειστές προεγγεγραμμένες ομάδες. Τα διαδικτυακά μαθήματα είναι επίσης πιο ακριβά.

Η διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι 75 λεπτά κατά μέσο όρο, αν και υπάρχουν και μικρότερα και πολύ μεγαλύτερα διαδικτυακά σεμινάρια. Κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου, ο ειδικός του Webinar Universe παρουσιάζει το προετοιμασμένο περιεχόμενο και διατηρεί τη συνεδρία ανοιχτή για μια συνεδρία Q&A στο τέλος. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο, εισάγετε τα στοιχεία σύνδεσης και τον κωδικό πρόσβασης από την ατομική κάρτα πρόσβασης. Η κάρτα με τον κωδικό μπορεί να παραγγελθεί απευθείας στον ιστότοπο του Webinar Universe ή από τους συνεργάτες της υπηρεσίας και θα αποσταλεί στον πελάτη ταχυδρομικά, με αντικαταβολή, σε ειδικά ασφαλισμένη συσκευασία. Μπορείτε να το παραλάβετε μόνο αφού επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας και κάνετε την πληρωμή για την αγορά του προϊόντος.

Online Learning – Γιατί αξίζει?

Η επιθυμία για μάθηση ανοίγει πολλές πόρτες που μπορούν να οδηγήσουν σε επαγγελματική εξέλιξη. Οι εργοδότες στις μέρες μας αναζητούν υποψηφίους με πρόσθετες ή μοναδικές δεξιότητες, γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες μάθησης. Αυτό συμβαίνει γιατί υποδηλώνει την προθυμία ενός ατόμου να μάθει και να αναπτυχθεί. Επίσης, τα άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση ή να αλλάξουν κλάδο θα πρέπει να προσπαθήσουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους αξιοποιώντας τις ευκαιρίες, όπως αυτές που προσφέρει το Webinar Universe. Επιπλέον, αυτή η γνώση είναι διαθέσιμη σε όλους, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο.
Το Webinar Universe παρέχει μια σίγουρη διαδρομή που μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε καλύτεροι σε αυτό που κάνετε, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω ανάπτυξη. Οι δεξιότητες που προσφέρει η πλατφόρμα εξασφαλίζουν προσωπική ικανοποίηση, δίνουν περισσότερη εμπειρία στην απόκτηση μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων, που οδηγεί σε ταχύτερη προαγωγή και εξασφαλίζει ικανοποίηση από την εργασία και την προσωπική ζωή. Όλα αυτά τελικά καταλήγουν σε εξέλιξη – επαγγελματική ή ατομική.

Η πλατφόρμα Webinar Universe είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιλογή για όποιον έχει σκεφτεί να επενδύσει στον εαυτό του τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του. Η πλατφόρμα προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες για την εκπαίδευση μελλοντικών ειδικών σε διάφορους τομείς. Αξίζει λοιπόν να εξοικειωθείτε με την προσφορά των διαδικτυακών σεμιναρίων Webinar Universe, τουλάχιστον από περιέργεια, για να δείτε τι μπορεί να προσφέρει αυτή η ιστοσελίδα.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *